Εκπαιδευτικά μαθήματα με την Φωκά Σταυρούλα Στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για μια πλήρη εκπαίδευση πάνω σε θέματα του ρούχου.

Αφού μελέτησα τα συστήματα σχεδιασμού και κοπής πατρόν που διδάσκονται στην Ελλάδα, κωδικοποίησα τα βασικά σημεία και απλοποίησα τον τρόπο σχεδιασμού πατρόν, χωρίς πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις. Προέκυψε έτσι ένα ευκολόχρηστο και λειτουργικό για το σπουδαστή σύστημα σχεδιασμού πατρόν, που δίνει μετά από σωστή καθοδήγηση άμεσα αποτελέσματα.

Συνδυάζοντας παράλληλα τον βιοτεχνικό με τον παραδοσιακό (της μοδίστρας) τρόπο ραφής ενός ρούχου παρέχεται η δυνατότητα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά (χωρίς περιορισμούς ηλικίας και επιπέδου εκπαίδευσης) να έχει ένα ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα. Αποδεδειγμένα αυτή η μέθοδος Σχεδιασμού πατρόν , Κοπής και Ραφής του ρούχου είναι αποτελεσματική γιατί έχει διδαχθεί σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων όπου συμμετείχαν γυναίκες άνεργες ηλικίας 18 έως 55 χρόνων χωρίς καμία γνώση του αντικειμένου και στο τέλος του προγράμματος σχεδίαζαν πατρόν, έκοβαν, έραβαν και φορούσαν τα ρούχα που ετοίμαζαν.

Ραπτομηχανή SingerΟ διαφορετικός αυτός τρόπος προσέγγισης όλης της διαδικασίας σχεδιασμού, κοπής και ραφής του ρούχου δίνει την δυνατότητα στον καταρτιζόμενο (απελευθερώνοντάς τον από τα στερεότυπα) σε λίγο χρόνο να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Μια επικοινωνία μαζί μου θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα αφαιρέσει όλους τους δισταγμούς για μια σωστή απόφαση.

 

 

   

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

147821
(Since28Apr2012) ... &. ..Το "ip" σου είναι το ... 3.236.116.27
© Foka's styling